The general schedule of the Conference is as follows (EDT zone - Detroit):

FAIM 2022 Conference Program 

19-Jun-22 

All Day

On-campus housing check-in

3-5:00pm

120 min

Welcome Reception

Conf. Check-in at Welcome Reception

20-Jun-22

8:00am

All Day

Registration open

8:00-9:00am

60 min

Continential Breakfast

9-9:45am

45 min

Opening Ceremony

9:45-10:45am

60 min

Keynote 1

10:45-11am

15 min

Break

11am-12:00pm

60 min

Parallel Paper Sessions

12:00-12:15pm

15 min

Break

12:15-1:15pm

60 min

Lunch (provided)

1:15-1:30pm

15 min

Break

1:30-2:30pm

60 min

Parallel Paper Sessions

2:30-2:45pm

15 min

Break

2:45-3:45pm

60 min

Parallel Paper Sessions

3:45pm-4:00pm

15 min

Break (Coffee provided)

4:00pm-5:00pm

60 min

Parallel Paper Sessions

5:00-5:15pm

15 min

Break

5:15-6:15pm

60 min

Parallel Paper Sessions

21-Jun-22

8:00am

AM

Registration Open

8:00-9:00am

60 min

Continential Breakfast

9-10:00am

60 min

Parallel Paper Sessions

10-10:15am

15 min

Break

10:15-11:15am

60 min

Keynote 2a

11:15-11:30am

15 min

Break

11:30-12:30pm

60 min

Parallel Paper Sessions

12:30-12:45pm

15 min

Break

12:45-1:45pm

60 min

Lunch (not provided)

1:45-2:00pm

15 min

Break

2:00-3:00pm

60 min

Parallel Paper Sessions

3:00-3:15pm

15 min

Break (Coffee provided)

3:15-4:15pm

60 min

Keynote 2b

5:30pm

Gala check-in

7-10:30pm

Gala Dinner (business casual)

22-Jun-22

8:00am

AM

Registration Open

8:00-9:00am

60 min

Continential Breakfast

9-10:00am

60 min

Parallel Paper Sessions

Industry Sessions

10-10:15am

15 min

Break

10:15-11:15am

60 min

Keynote 3

11:15-11:30am

15 min

Break

11:30-12:30pm

60 min

Parallel Paper Sessions

Industry Sessions

12:30-12:45pm

15 min

Break

12:45-1:45pm

60 min

Lunch (provided)

1:45-2:00pm

15 min

Break

2:00-3:00pm

60 min

Parallel Paper Sessions

Industry Sessions

3:00-3:15pm

15 min

Break (Coffee provided)

3:15-4:15pm

60 min

Parallel Paper Sessions

Industry Sessions

4:15-4:30pm

15 min

Break

4:30-6:00pm

90 min

Closing Ceremony

7-9:00pm

120 min

FAIM Board Meeting 

23-Jun-22

9:30-10:00am

30 min

Tour check-in

10-1:00pm

3 hr

FAIM Tours (Parallel)

1:00pm

-

Optional Cultural tour (pay on own)